Et fullkomment og rikt hesteliv

Stall H er en flott stall midt i hjertet av Finnmark med plass til 9 hester. Stallen har store beiteområder og mange paddocker.

Vi har lang fartstid og høy kompetanse innen hest og hestehold og kan tilby din hest det aller beste.

Som et resultat av dette kan vi skreddersy oppholdet for hestene ut fra det enkelte individs behov på en god og faglig forsvarlig måte.

Vi tar imot hester i full pensjon. All inclusive. Har du en hest som trenger en lengere ferie, som skal over i pensjonistenes rekker eller som bare må stå over et tidsrom av en eller annen grunn bør du vurdere vårt tilbud. Vi har tilbudet du bør gi din hest slik at den kan leve et fantastisk hestelivsammen med hestevenner.

Hos oss vil hesten din kunne leve ett godt og trygt liv som pensjonist, ha en trygg og fin drektighet med full oppfølging eventuelt de beste mulighetene til å komme seg etter en skade. 

Hestene får daglig tilsyn, 100% oppfølging og stell.

Inkludert i prisen er:

* fôr og fôring

* strø/spon,

* inn og utslipp

* møkking
* markkurer,

* hovstell/skoing

* vaksinasjoner.

Dessverre har vi ikke anledning til å ta imot hingster.

Vi tar vare på hesten din for deg når du ikke lenger har muligheten. Selv om hesten er gammel og ikke lenger tjener til det formålet den var tenkt til trenger ikke dette nødvendigvis bety at livet dens er over. Vi kan tilby din hest et naturlig hesteliv på store beitemarker som den kan nyte fullt ut sine siste år eller for en periode av livet.

Hos oss får hesten din stell hver dag, av de samme menneskene. Den står inne om natten og går ute hele dagen i flokk med andre hester. Hvis du har videre ønsker for din hests hverdag, skal vi gjøre vårt beste for å oppfylle dem. 

Vi er også behjelpelige med transport av din hest.

Ring eller send epost for en uforpliktende prat hvis du har spørsmål 

Tlf Laila: 91820483

Johannessenberg@gmail.com

Ta en titt nedenfor på noen bilder av stallen og uteområdene, de er tatt 1. oktober 2016 :)